De diëtist

Wie ben ik?

Even voorstellen: Ik ben Femke Geeris, 25 jaar en woon in Someren.  Van jongs af aan heb ik altijd al veel interesse gehad in voeding. Als klein meisje vond ik het super leuk om mijn ouders te helpen met koken. In de loop van de tijd ging ik steeds meer recepten uitproberen en ging ik aan de slag met “nieuwe” ingrediënten. Naast koken is wielrennen ook een grote passie van mij. Toen het wielrennen wat serieuzer werd, ben ik mezelf gaan verdiepen in het optimaliseren van mijn voeding voor, tijdens en na trainingen en wedstrijden. Dit om mijn prestaties te verbeteren. Voor mij was het dan ook geen onlogische stap om de opleiding tot diëtist te gaan volgen! Tijdens mijn opleiding en stages heb ik nog meer kennis opgedaan over de kracht van voeding in relatie tot ziekte en gezondheid. Deze kennis wil ik dan ook graag met jullie delen!

Femke in de praktijk 

Tijdens mij consulten vind ik het belangrijk om de wensen en behoefte van de cliënt op de eerste plaats te zetten. Iedere cliënt is anders, waardoor een persoonlijke aanpak essentieel is. Samen kijken we naar de beste aanpak voor jou en zorgen we voor kleine en haalbare aanpassingen in het voedings- en beweegpatroon, zodat jij jouw persoonlijke doelen kunt behalen. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op.

 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (mijn registratienummer: 19105743589). In dit register ben ik ‘kwaliteitsgeregistreerd’. Dit betekent dat ik bij- en nascholingen volg om mijn kennis up-to-date te houden.

De diëtist 

Een diëtist is dé specialist op het gebied van voeding en weet wat voeding met het lichaam kan doen. Een diëtist informeert, adviseert en begeleidt mensen op het gebied van voeding. Iedereen kan naar de diëtist. Of je nu kleine aanpassingen wilt doen aan je eet- en leefpatroon of graag advies wilt over voeding bij een ziekte. De diëtist kan je hierbij helpen.

 

 

Een beschermde titel

De titel diëtist is een beschermde titel. Niet iedereen mag zichzelf zomaar diëtist noemen. Daarvoor moet je eerst de vierjarige hbo-opleiding ‘Voeding en Diëtetiek‘ hebben afgerond. Daarnaast staan alle diëtisten geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. dit betekent dat ze iedere vijf jaar voldoende scholings- en kwaliteitspunten moeten behalen om als diëtist geregistreerd te blijven.  Hierdoor blijft een diëtist op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten en blijft de kennis en kwaliteit van de diëtist gewaarborgd.  

De diëtist aan huis 

Om het voor jou gemakkelijk en vertrouwd te maken, heb ik ervoor gekozen om als diëtist naar jou toe te komen. Lees hieronder waarom een diëtist aan huis iets voor jou kan zijn:

Je hoeft zelf geen verplaatsing te doen naar een diëtistenpraktijk, wat zeer gemakkelijk en comfortabel is.

Samen kijken (en ontdekken) we welke voedingsmiddelen bij jou thuis aanwezig zijn.

Samen kijken we welke winkels, eet-, en beweegmogelijkheden in jouw omgeving beschikbaar zijn. 

Doordat ik bij jou op locatie kom, kunnen we met gerichte tips en adviezen jouw gezondheid bevorderen en je doelen bereiken! 

Aangesloten bij

Gegevens

Werkdagen en -tijden

© 2022 – Femke Geeris, jouw diëtist aan huis | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring