De diëtist

Wie ben ik?

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Femke Geeris, geboren in 1996 in Geldrop en nu woonachtig in Someren. Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in voeding. Als klein meisje vond ik het super leuk om mijn ouders te helpen met koken. In de loop van de tijd ging ik steeds meer recepten uitproberen en ging ik aan de slag met “nieuwe” ingrediënten. Naast koken is wielrennen ook een grote passie. Toen het wielrennen wat serieuzer werd, ben ik mezelf gaan verdiepen in het optimaliseren van mijn voeding voor, tijdens en na trainingen en wedstrijden. Dit om mijn prestaties te verbeteren. Voor mij was het dan ook een logische stap om de opleiding tot diëtist te gaan volgen! Tijdens mijn opleiding en stages heb ik nog meer kennis opgedaan over de kracht van voeding in relatie tot ziekte, gezondheid en sport. Deze kennis wil ik dan ook graag met jullie delen!

Femke in de praktijk 

Tijdens mij consulten vind ik het belangrijk om de wensen en behoefte van de cliënt op de eerste plaats te zetten. Iedere cliënt is anders, waardoor een persoonlijke aanpak essentieel is. Samen kijken we naar de beste aanpak voor jou en zorgen we voor kleine en haalbare aanpassingen in het voedings- en beweegpatroon, zodat jij jouw persoonlijke doelen kunt behalen. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op.

 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici ( registratienummer: 19105743589). In dit register ben ik ‘kwaliteitsgeregistreerd’. Dit betekent dat ik bij- en nascholingen volg om mijn kennis up-to-date te houden.

De diëtist 

Een diëtist is dé specialist op het gebied van voeding en weet wat voeding met het lichaam kan doen. Een diëtist informeert, adviseert en begeleidt mensen op het gebied van voeding. Iedereen kan naar de diëtist. Of je nu kleine aanpassingen wilt doen aan je eet- en leefpatroon of graag advies wilt over voeding bij een ziekte. De diëtist kan je hierbij helpen.

 

Een beschermde titel

De titel diëtist is een beschermde titel. Niet iedereen mag zichzelf zomaar diëtist noemen. Daarvoor moet je  HBO opgeleid zijn. Daarnaast staan alle diëtisten geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit betekent dat ze iedere vijf jaar voldoende scholings- en kwaliteitspunten moeten behalen om als diëtist geregistreerd te mogen blijven.  Hierdoor blijft een diëtist op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten en is de kennis en kwaliteit van de diëtist gewaarborgd.  

De diëtist aan huis 

Om het voor jou gemakkelijk en vertrouwd te maken, heb ik ervoor gekozen om als diëtist naar jou toe te komen. Lees hieronder waarom een diëtist aan huis iets voor jou kan zijn:

Je hoeft jezelf niet te verplaatsen om naar een diëtistenpraktijk te gaan, wat zeer gemakkelijk en comfortabel is, bijvoorbeeld wanneer je wat minder goed ter been bent.

Samen kijken (en ontdekken) we welke voedingsmiddelen bij jou thuis aanwezig zijn.

Samen kijken we welke winkels, eet-, en beweegmogelijkheden in jouw omgeving beschikbaar zijn. 

Doordat ik bij jou op locatie kom, kan ik met gerichte tips en adviezen jouw gezondheid bevorderen, zodat je je doelen kunt bereiken! 

Aangesloten bij

Gegevens

Werkdagen en -tijden

© 2022 – Femke Geeris, jouw diëtist aan huis | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring